CONNECTION LAB

AANBOD

HET BEELD VERBINDT MENSEN

Wat

Een interventie kan een actie van een dag zijn, of een korte serie bijeenkomsten binnen een week. Er kan gezamenlijk worden gebouwd aan een beeld of een verzameling beelden. Het gaat om inspiratie en energie, en minder om niveau of technische vaardigheid. De interventie geeft op lichte en doordringende wijze een nieuwe impuls aan een bestaande situatie.

 

In te zetten bij:

- Het vieren van een gebeurtenis.

- Het een plek geven van een gebeurtenis.

- Een breder ontwikkel- of verandertraject.

- Het markeren van een resultaat.

 

 

Hoe

De invulling van een interventie hangt samen met de situatie en de vraag. Wat is het doel? Wat is de gewenste participatie of interactie van de deelnemers? Wat is het gewenste visuele en procesmatige resultaat? Aan de hand van uw antwoorden ontwikkel ik een interventie op maat. Er zijn vele werkvormen en beeldende vormen mogelijk. Door onder aan de pagina op de foto’s te klikken kunt u enkele interventies bekijken om zo zicht te krijgen op de diverse mogelijkheden die een beeldende interventie bied.

 

 

Resultaat

In overleg met uw vraag wordt een beeldende interventie op maat gemaakt. Belangrijk daarbij is het gewenste resultaat. Een interventie geeft de mogelijkheid om de sleur of de waan van de werkdag even stop te zetten.

Het schept een moment van (gezamenlijke) bezinning. Het kan worden gebruikt om aandacht te genereren voor een nieuwe koers, een gemeenschappelijk doel of het vieren van een heugelijk feit.