In mijn uitgebreide CV (.pdf) staat meer informatie over mijn opleiding en werkervaring.

 

CONNECTION LAB

OVER

CREATIEVE BRUGGENBOUWER

Kwaliteiten

Ik kan scherp analyseren en ben sterk in beeldend en conceptueel denken. Met empathie en de nodige humor kan ik snel ‘schakelen’ tussen situaties en kan ik mijn perspectief aanpassen aan de mensen waar ik mee werk. Ik ben een echt ‘hands on’ type. Doelgericht en dol op organiseren. Nuchter en doortastend waar het nodig is, ontspannen als het kan.

 

 

Drive

Ik ben nieuwsgierig en onderzoek met een vragende en open blik de wereld om mij heen. Ik zet mijn kwaliteiten en kunstenaarschap in om mensen, situaties en ontwikkelingen te versterken en te verbinden. Mijn diepste fascinatie is de relatie van beeld, beeldvorming en de mens. Wat is de invloed van het beeld? Wat betekent het? Ik zet beeld in om situaties en mensen te verbinden, en om kracht en richting te geven.

 

 

Werkervaring

Ik ben sinds 1997 trainer, kunstenaar, programmamaker, docent, organisator, initiatiefnemer of coördinator. Mijn opdrachten variëren in schaal: ik werk individueel, met teams of groepen, op locatie of op straat, in bedrijven of wijken. Ik heb met veel verschillende opdrachtgevers en doelgroepen gewerkt.